fredag 19 augusti 2011

Pyssel i trädgården & lite målning

(Lånad bild)
Idag har det bara regnat och regnat! Så sambon tog med sig Moa till en vän på besök och jag passade på att greja lite i trädgården.
Förmiddagen bjöds på uppehåll så jag passade på att snygga till ena rabatten med lite kant stenar som jag så snäll fick ta av min granne Inger, tack igen det blev snyggt! :)
Sen öppnades himlen och regnet bara vräkte ner! Så då var det bara att ställa in spaden i redskapsboden och pallra sig in i stugan.
Där tog jag ut vår Mulltoa för vi har ingen tur med den och den har börjat lukta så den åkte ut i redskapsboden där den får stå tills nästa säsong så får vi se hur vi gör med den.
Men lukten har visst satt sig rejält i det lilla toa rummet så jag har skurat och tvättat allt som gick! passade även på att måla en bokhylla som stod där inne som blev vit, så klart. Nu är det bara att hålla tummarna att doften har försvunnit annats vet jag inte vad man ska göra?!

Sen fick dörr karmen i toarummet lite vit färg på sig som vi visst glömt bort att måla. Och byrån i vardagsrummet fick en brun nyans som sedan ska målas vit och slipas så den blir lite gammal å nött.
Det är så kul att måla möbler och ge dom nytt liv men det tar så lång tid eftersom det ska på en chokladbrun färg som botten sen ska det torkas och på med en vit färg sedan. Sen ska det våtslipas där man vill ha det nötta och torka igen och sedan målas med ett par lager lack. Lite pyssel men roligt.

I morgon är det Lyktfesten här på området och man får bara hoppas att det kan bli lite uppehåll på kvällen så att alla lyktor på lysa för det är ju så mysigt! Vi har några idéer som vi tänker göra men inge kul om det väntas spö regn :( 

1 kommentar:

Pyssel och Trams sa...

Hejsan! Såg att jag helt hade missat att svara på din fråga! För att få google annonser så klickar du på "design" högst upp i högra hörnet. Sen klickar du där det står "Tjäna pengar", där kan du läsa dig till hur du ska göra för att kunna lägga in annonser och vad det innebär.
Hoppas det var till lite hjälp iaf!

Mvh Anna